Så här fungerar det

På KlassParmesan.se gör vi allt vi kan för att skolklasser, föreningar och idrottslag på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna tjäna pengarna de behöver för att uppfylla sina drömmar!

Ibland kan det vara bra att på ett enkelt och tydligt sätt få förklarat för sig hur något fungerar. Därför har vi här lagt ut processen som skolklasser, lag och föreningar som vill tjäna pengar med KlassParmesan.se går igenom.

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen i 7 enkla steg – svårare än så är det inte!

1

Skicka in en intresseanmälan till oss på KlassParmesan.se så återkommer vi med lite matnyttig information om varför vi är unika och varför er grupp kan tjäna betydligt mer än vad ni skulle göra hos någon av våra konkurrenter. Ni får även lite grymma säljtips helt gratis som ni kan använda precis hur ni vill.

Registrera er grupp som säljare av vår fantastiska parmesanost. Ni behöver även utse en kontaktperson som har anknytning till gruppen. Detta kan t.ex. vara en lärare, förälder eller lagledare.

2

3

Vi skickar det material ni behöver för att påbörja er försäljning. Sedan är det bara att ge sig ut och sälja så mycket ni kan. Vår parmesanost är väldigt lättsåld då det är en produkt av högsta klass till ett riktigt bra pris. Era köpare betalar endast 195 (1/2-kilos) resp. 365 (1-kilos) kronor för vår fantastiska äkta parmesanost som lagrats i 24 månader.

När ni avslutat er grundförsäljning (vi brukar rekommendera en säljperiod på 3-4 veckor) sammanställer er kontaktperson er försäljning och lägger en order hos KlassParmesan.se. Er förtjänst är upp till hela 60 kr (1/2 kilo) respektive 120 kr (1 kilo) per såld ost! 

4

5

Vi skickar via vår logistikpartner ut parmesanosten som ni i er tur delar ut till era köpare. Fakturan till oss behöver inte betalas förrän efter 30 dagar så ni har gott om tid att samla in pengar från era köpare innan dess. Ni ligger med andra ord aldrig ute med några pengar och tar därför ingen risk!

Efter er grundförsäljning är det nu dags att räkna era intjänade pengar – tänk att det var så enkelt att få ihop så mycket så snabbt! Sedan börjar nästa spännande steg; nu är det dags att varje månad se ännu mer pengar trilla in – utan att ni behöver hitta några fler kunder! Kontakta oss så berättar vi mer om detta. Det finns ingen övre gräns för hur mycket ni kan tjäna.

6

7

Att tjäna pengar till laget eller klassen har aldrig varit enklare. Se nu till att uppfylla era drömmar och njut! Känn er stolta över arbetet ni lagt ner och glöm inte av att ha roligt på er resa eller aktivitet som ni samlat ihop pengar inför. Nästa gång ni behöver tjäna ihop pengar till något vet ni vart ni ska vända er – KlassParmesan.se 🙂

Vad väntar ni på? Ta en första kontakt med oss genom att klicka på knappen nedan

KlassParmesan.se erbjuder 100% nöjd kund-garanti

Låt oss bevisa för er att vi är det självklara valet när det kommer till att samla ihop pengar till skolklassen, laget eller föreningen

Inte riktigt där än? Boka in ett 20 minuters digitalt möte med oss så förklarar vi på ett enkelt & tydligt sätt exakt hur vi kan hjälpa er tjäna ihop pengarna ni behöver på ett enkelt, roligt och lönsamt sätt!

Klicka här och boka in en tid som passar dig!