Vad tycker våra kunder?

Vi på KlassParmesan älskar nöjda kunder! Här kan du läsa ett axplock av de fina omdömen vi fått från våra säljgrupper.

"Det har fungerat väl. Barn/föräldrar som har ansträngt sig lite har sålt en hel del - och de köpare som köpt era produkter tidigare har varit snabba på att köpa. Kommunikation & stöttning har fungerat mycket bra"
Azalea BK nöjd kund berättar
Mia
Azalea BK P12
"Allt var så genomtänkt, enkelt och bra! Eftersom alla alltid har fullt upp är enkelheten nyckeln. Vi drog in nästan 25.000 på en enda försäljning!"
Boo FF nöjd kund berättar
Anna
Boo FF F07:3
"Vi är helnöjda med upplevelsen! Bra bemötande & service - köparna som smakat redan har varit mycket nöjda med produkternas smak & kvalitet. Helt klart ett alternativ för framtida försäljningar!"
Nöjd kund JKA
Rickard
Shotokan center, JKA Karate i Göteborg
"Vi har fått en jättefin bild av KlassParmesan och jag upplevde ett stort engagemang från er sida. Bara hört positivt om produkterna. Vi kan absolut tänka oss att sälja igen!"
Hammarby Handboll nöjd kund berättar
Eva-Helena
Hammarby Handboll F10
"Allt har varit så bra & genomtänkt. Har inga anmärkningar alls! Jättebra och hjälpsam kommunikation vilket gjort att alla flutit på så smidigt."
Noblaskolan Nöjd Kund berättar
Anna
Noblaskolan 6B Nacka
"Allt var enkelt & bra. Lättsålt! Mycket bra kontakt med KlassParmesan - kändes tryggt & följsamt hela vägen. Vi skulle lätt kunna sälja från KlassParmesan igen!"
Nöjd Kund Hjulsbro IK
Hanna
Hjulsbro IK F-2010
"Bara en positiv upplevelse att sälja med KlassParmesan - snabb & tydlig kommunikation och man märker verkligen att ni är måna om era kunder ska känna sig sedda & nöjda. Jag skulle gladeligen arrangera en ny säljaktivitet med er!"
Nöjd kund Nygårdsskolan
Andreas
Nygårdsskolan 9B
"KlassParmesans produkter var väldigt lättsålda och hade väldigt tilltalande paketering. Man såg verkligen att de var från Italien! Endast positiva ord från våra köpare - jättegoda! Vi är jättenöjda och kan tänka oss att sälja igen!"
SDE Hockey nöjd kund berättar
Madeleine
SDE Hockey Team 09
"Allt var väldigt bra! Tydlig info & bra pepp genom hela försäljningen. Bara positiva reaktioner om produkterna, och en klassmamma ville direkt efteråt veta vilket företag vi körde med då osten var så god & konceptet så bra"
Nöjd kund Alviksskolan
Ingela
Alviksskolan 9C
"Allt har varit enkelt och smidigt med bra tips från KlassParmesan på hur man ska uppnå en framgångsrik försäljning. Produkter som används av många - kan absolut tänka mig att sälja igen."
Näsets SK Nöjd Kund berättar
Björn
Näsets SK Flickor-12
"Det var den trevligaste försäljningen jag haft och jag har hållit i flera. Personligt och omhändertagande. Finns inget att klaga på. Snabb och trevlig service. Bra bemötande. Alltid tillgänglig."
Nöjd kund Nya Ängkärrsskolan
Jenny
Nya Ängkärrskolan klass 8B
"Allt fungerade otroligt bra från början till slut. Väldigt lättsålt, mycket bra kontakt med KlassParmesan och osten var vällagrad med känsla av bra kvalitet"
Nöjd kund Fryshuset
Fam
Fryshuset Basket Älvsjö Pojkar U13
"Vi har sålt i två omgångar och våra köpare säger att osten är jättegod och undrar ifall de kan köpa mer utav oss, så vi skulle absolut kunna tänka oss att sälja igen framöver"
Göteborgs IK nöjd kund berättar
Christina
Göteborgs IK Team B
"Bara positivt att säga om osten. "Säg till nästa gång ni säljer" har flera sagt! Lättsålt & enkelt, även för barnen. Stort plus för den otroligt enkla & trevliga (och tillgängliga!) kommunikationen med KlassParmesan"
Nöjd kund Södermalmsskolan
Lisa
Södermalmsskolan klass 9
"Det var lättsålda produkter och det har varit många positiva reaktioner från köparna. Jag har bara positiva saker att säga och kan inte komma på en enda förbättringsmöjlighet faktiskt.”
Värmdö IF nöjd kund berättar
Lina
Värmdö IF F10
"Allt var supersmidigt - mycket bra kommunikation och info från er sida! Jag skulle kunna rekommendera KlassParmesan även till andra!"
Nöjd kund Sturebyskolan
Jenny
Sturebyskolan 6B
"Upplevelsen med att sälja med KlassParmesan var fantastiskt bra - genomtänkt och lätt! Bra avans i förhållande till insats"
Näsets SK Nöjd Kund berättar
Jesper
Näsets SK P2013
"Jag skulle råda dig som ledare, lärare, eller förälder att hoppa på parmesantåget! KlassParmesan var strukturerade, trevliga, hjälpsamma och snabba på att återkoppla.”
5B på Hovåsskolan nöjd kund berättar
Josefin
Hovåsskolan 5B
"Det har fungerat mycket bra att sälja med KlassParmesan - bra info, bra bemötande, lätt att få kontakt med er vid frågor. Enkelt koncept!"
Nojd kund Taby Basket
Moa
Täby Basket U13
"Vi är supernöjda; lättsålda produkter & smidig hantering. Många ångrade att de inte beställde mer direkt! Eftersom man kan skaffa sin egen kundkrets och det är så bra produkter blir vi säkerligen återkommande kunder"
EKF Täby nöjd kund berättar
Åsa & Johan
EKF Täby P08
"De som köpte av oss har sagt "min är redan slut", "när ska vi sälja igen" och "smakar bättre än den vi köper i affären". Allt har funkat hur bra som helst med snabb kommunikation & smidig leverans. Får jag bestämma är det ingen tvekan om att vi vill sälja med er igen!"
Vittra klass Diamant nöjd kund berättar
Sara
Vittra Forsgläntan klass Diamant
"Föräldrar har kommenterat hur enkelt det gått att sälja till släkt & vänner och många har uttryckt sin tillfredsställelse med produkternas smak & kvalitet. Det blir absolut fler tillfällen med KlassParmesan!"
Nojd kund ONYX Innebandy
Andrea
ONYX P14
"Det var enkelt att sälja med det upplägg som är. Vi klassföräldrar är också tacksamma för all snabb återkoppling och tydlighet. Kunde inte ha gått på ett smidigare sätt."
Nöjd Kund Söderfjärdsskolan
Jenny
Söderfjärdsskolan 4B
"Det är högst troligt att vi kommer att välja att sälja med KlassParmesan igen, dels för att samarbetet varit toppen samt för att det är bra produkter som passar de allra flesta. Vi kommer även varmt rekommendera er om någon ber om tips inför försäljningar."
Värmdö HC Nöjd kund berättar
Sophie
Värmdö HC T13
"Allt fungerade mycket bra! Snabb & proffsig respons, och osten är bättre än parmesanalternativ i matbutiken. Rimligt att klassen kommer sälja en gång per termin framöver."
Nöjd Kund Viktor Rydberg Jarlaplan
Johan
Viktor Rydberg Jarlaplan 8C
"Alla är jättenöjda! Lättsålt & mycket bättre än sötsaker, och funkar även bra som "gåbort-present". Kommunikationen har varit tydlig, snabb, trevlig och ostressad - har inget övrigt att önska. Vi gör gärna om det!"
Azalea BK nöjd kund berättar
Carolina
Azalea BK F11/12
"Lättsålt! Många föräldrar passade på att köpa den jättegoda osten till sig själva. Kommunikationen har varit toppen - Magnus svarar snabbt & är trevlig!"
Nöjd kund Skärsätra skola
Frida
Skärsätra Skola 6D
"Upplevelsen att sälja med KlassParmesan har varit mkt bra & smidigt! De flesta tyckte produkterna var lättsålda och supporten från KlassParmesan var mkt bra. Inget mer att önska!"
Enskede IK Nöjd kund berättar
Emma
Enskede IK F11 svart
"Allt fungerade så som vi hade förväntat oss, till och med bättre. Jag kommer att återkomma med min nya klass i ett par omgångar för att de ska få möjligheten till att sälja era produkter. Det är för mig en självklarhet."
Nöjd kund Sandaredskolan
Mikael
Sandaredskolan 6A
"Det har varit lätt att sälja rent generellt. De flesta vill ha en parmesan i kylen, alltid. Väldigt trevlig kontakt hela vägen. Alltid snabba svar och bra hjälp."
IFK Lidingö Nöjd Kund berättar
Karin
IFK Lidingö P10:A1
"Allt har varit väldigt positivt & enkelt, så vi är supernöjda! Dotterns handbollslag har sålt mer er tidigare så det var därför jag valde att sälja med klassen nu. Så jag har varit supernöjd och skulle definitivt sälja mer er igen!."
Nöjd kund Montessoriskolan Casa
Marina
Åk 6 Montessoriskolan Casa
"Stort tack för utmärkt service längs vägen. Väldigt hjälpsamt och snabba svar hela tiden."
Karlbergs BK Nöjd Kund berättar
Tobias
Karlbergs BK P09 Röd
"Allt fungerade lätt & smidigt, och det har varit mycket positivt. Någon tyckte osten var lite dyr, men det var innan de smakade och fattade att kvaliteten på osten från Willys inte var samma som denna ;)"
Nöjd kund Hjuviks AIK
Anna
Hjuviks AIK F-12
"Allt har varit väldigt positivt. Ni är trevliga & hjälpsamma och framförallt supersnabba med er service! Ingenting krånglade, utan det var "smooth sailing" från start till mål."
Skå IK Nöjd kund berättar
Carina
Skå IK P12
"Det här var andra gången vi sålde parmesan. Lättsålt för de flesta och en tacksam produkt att sälja. Utmärkt service med snabba svar även kvällstid. Underlättade mycket!"
Enskede skola Nöjd kund berättar
Sandra-Lee
Enskede skola klass 7D
"Den totala upplevelsen med att sälja med KlassParmesan har varit bra , och servicen från er likaså. Kontakten har fungerat mycket bra och de färdiga mallarna man får som kontaktperson underlättar enormt!"
Nöjd Kund IFK Österåkers konståkningsklubb
Anna
IKF Österåkers Konståkningsklubb
"Tusen tack för allt! Det var god parmesan och alla verkar nöjda och glada över upplägget. Superbra styrt med färdiga mail."
Skiljebo SK nöjd kund berättar
Malin
Skiljebo SK P07
"Smidigt & enkelt. Mycket god ost! Helt fantastisk kommunikation med snabba & tydliga svar. Bra med en produkt som inte alla andra säljer"
Hvitfeldtska gymnasiet Nöjd kund berättar
Mette & Embla
Hvitfeldtska gymnasiet NA21E
"Bara positivt att säga. Vi har sålt fler än vi förväntade oss, visserligen trodde vi att de skulle vara lättsålda men det gick tom bättre. Det mesta talar för att vi säljer igen!"
Dalstorps IF Nöjd kund berättar
Kent
Dalstorps IF
"Allt var bra; trevligt bemötande & lättsålt! Alla tycker det är en supergod parmesanost. Några hade köpt den tidigare. Vi kommer helt klart överväga KlassParmesan igen!"
OV Helsingborg Nöjd kund berättar
Caroline
OV Helsingborg F14
"Vi kommer definitivt sälja med KlassParmesan igen. Reaktionen från våra köpare har varit mer än positiv - har hört från flera håll att de älskar parmesanosten! Allt har fungerat smidigt och kommunikationen/servicen har fungerat utmärkt."
Bäcken HC Nöjd kund berättar
Caroline
Bäcken HC Team 11
"Allt var så enkelt, snabb & god support. Sedan var det jättegoda produkter och vi kan absolut tänka oss att sälja igen. Bara positivt!"
Klass 6A på Hovåsskolan nöjd kund berättar
Helena
Hovåsskolan 6A
"Mycket bra upplevelse att sälja med KlassParmesan! Bra bemötande genom hela försäljningen, snabba svar, bra arrangemang kring leverans och betalning, bra förtjänst till lagkassan."
Sollentuna FK nöjd kund berättar
Sabina
Sollentuna FK F15 Akademi
"Vi är mycket nöjda med KlassParmesan. God kommunikation, hjälpsamma & snabb leverans. Sedan har köparna varit väldigt nöjda med produkterna, så vi är väldigt nöjda och kan tänka oss att sälja med KlassParmesan igen."
Klass Sally Bauerskolan nöjd kund berättar
Emelie
Sally Bauerskolan
"Det har varit en bra upplevelse att sälja med KlassParmesan - väldigt snabb & bra kundservice. Vi har redan bestämt att grabbens hockeylag ska sälja med KlassParmesan 2 gånger nästa år!”
Vitalisskolan klass 5 nöjd kund berättar
Ragnwald
Vitalisskolan 6C
"Allt gick så snabbt och var så enkelt! Om själva produkterna har jag bara hört positiva kommentarer. Testat de själv med och de är magiska! Till hösten får jag en ny sjua så återkommer då eftersom det var så smidigt och bra produkter!"
Eklidens skola nöjd kund berättar
Ira
Eklidens skola klass 9TB
"Jag tror absolut att vi kommer sälja fler gånger! Många köpare sa vid leverans att de velat köpa fler - produkterna var mycket uppskattade! Sedan var allt väldigt enkelt och tydligt med all info & den löpande kommunikationen."
Lerkils IF nöjd kund berättar
Susanna
Lerkils IF P10
"Allt var toppen från dag 1 - finns inget att anmärka på. Bra säljsystem dessutom! Det är inte alls omöjligt att vi kör en försäljning till redan i vår, nu när vi har ca 300 kunder."
Årsta AIK Handboll nöjd kund berättar
Dennis
Årsta AIK Handboll P14
"De allra flesta tyckte det var jättelätt att sälja och kontakten med er har varit underbar - återkoppling direkt oavsett tid på dygnet. Vi har redan marknadsfört KlassParmesan i sonens klass."
Byängsskolan Nöjd Kund berättar
Malin
Byängsskolan 6C
"Allt har fungerat mycket bra. Trevligt bemötande & snabb leverans. En del köpare har efterfrågat osten på en gång nästan när den tagit slut hemma hos dem. Vi kommer sälja igen i höst!"
Järna SK nöjd kund berättar
Micaela
Järna SK Team 12
"Allt var smidigt och bra med KlassParmesan! Parmesan som produkt är inget man "lurar på kunder" utan de kan använda produkten. Jag tänker att vi kör en ny vända nästa år också!"
Göteborgs Sim Konstsim Nöjd kund berättar
Erik
Göteborgs Sim Konstsim
"Lättsålt utan krångel! Kontakten har varit bra och vid frågor snabbt svar. Jag tyckte parmesanen var mycket bra, är i Italien varje år och älskar parmesan... :)"
Bällstabergsskolan Nöjd Kund berättar
Therese
Bällstabergsskolan 6A
"Både jag och föräldrarna tycker det är jättebra! Då marknaden är ganska mättad av kakor och kläder känns det roligt att kunna erbjuda något annat som de flesta också vill ha och inte bara köper för att vara snälla."
Mölndals Handboll nöjd kund berättar
Gunhild
Mölndals HF P2007

Stort tack till alla våra kunder!

Ni är det viktigaste vi har och vi kommer alltid ge 110% för att ni ska få bästa möjliga service!

Vill ni också bli en av våra nöjda kunder?