Tjäna pengar till laget

Samla på ett enkelt, roligt och väldigt lönsamt sätt ihop pengar till er lagkassa.

Tjäna pengar till laget med KlassParmesan

Att tjäna ihop pengar till laget ska vara enkelt och roligt tycker vi. Dessutom ska det givetvis bidra med så mycket pengar som möjligt till lagkassan!

Vi på KlassParmesan hjälper ert lag samla ihop pengarna ni behöver för att åka på träningslägret eller turneringen ni planerat för. Eller kanske är laget i behov av att köpa in nya träningskläder eller annat material?

Oavsett vad finns vi här för er! Vi hjälper er på väg mot målet, och vi är inte nöjda förrän ni har slagit alla era tidigare försäljningsrekord!

Vill ni tjäna mest pengar till lagkassan? Välj KlassParmesan!

Pengar till lagkassan?

Mot säljrekord!

Vi hjälper er utöka er lagkassa med mer pengar än ni tror!

Varför ska man tjäna ihop pengar till lagkassan?

1. Åk på ett träningsläger eller en resa

Det finns massor utav anledningar till varför man ska lägga tid & kraft på att bygga upp en stor lagkassa! Hur spännande hade det till exempel inte varit att tillsammans med laget få åka på ett riktigt roligt och givande träningsläger? Här lägger sig olika lag på olika nivåer beroende på vilka förutsättningar man har. Vissa jobbar kontinuerligt upp sin lagkassa med flera försäljningar för att ta sig hela vägen utomlands. Tänk att ta sig hela vägen till Barcelona eller London! 

Andra lägger ribban något lägre och nöjer sig med att hålla sig närmare hemmaplan. Dock behövs ofta en ganska rejäl slant då man trots allt behöver betala för saker såsom transport, boende, planhyra, mat och kanske någon aktivitet. Här är det bara er vilja och motivation som sätter gränserna!

2. Delta i en turnering/cup

Det är få saker som är så roligt och givande för ett lag som att åka på en turnering tillsammans. Inte nog med att man får chansen att mäta sina krafter med andra lag i sin idrott, det är dessutom en fantastisk upplevelse som ger en minnen för livet. 

Beroende på vilken idrott man verkar inom kan upplägget för en turnering/cup se lite olika ut. Men inom lagidrotter brukar kostnader för deltagande lag innehålla en avgift för laget i sig, boende (i skola/gymnastiksal alternativt hotell) för spelare & ledare och mat och transport till och från orten där turneringen spelas. 

Även om många turneringar ofta jobbar hårt på att hålla nere avgifterna för att så många lag som möjligt ska få möjligheten att delta kostar det oundvikligen en del pengar. Att sälja parmesanost med KlassParmesan är ett fantastiskt enkelt, roligt och lönsamt sätt för ert lag att tjäna ihop pengarna ni behöver!

3. Ha en aktivitet med laget

Även mindre aktiviteter är något som svetsar samman ett lag och skapar laganda och teamkänsla! 

Kanske vore det roligt att tillsammans med laget prova på en ny, lite annorlunda sport som en rolig grej? En halvdag beachvolleyboll följt av en gemensam pizza-middag slår sällan fel! 

4. Uppdatera lagets kläder & köp in nytt material

Har ni tröttnat på era utslitna träningskläder eller matchtröjor? Kanske hade det varit ett lyft att köpa in enhetliga, snygga overaller som ni kan ha på er innan & efter match och träning så att ni ser riktigt proffsiga ut? Då kan en lagförsäljning verkligen vara det ni behöver. Ofta får man bra priser på idrottskläder och material om man pratar med den lokala sportbutiken, så det går ofta riktigt snabbt att tjäna ihop tillräckligt med pengar för att få till en uppfräschning av lagets garderob.

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa er tjäna så mycket pengar som möjligt till lagkassan!