Tjäna pengar till klassen

Med KlassParmesan.se kan ni enkelt samla ihop pengarna ni behöver för att äntligen komma iväg på träningslägret, cupen eller skolresan ni pratat om så länge!

Tjäna pengar till klassen på ett enkelt, roligt och lönsamt sätt med KlassParmesan

Planerar ni att åka på en klassresa eller ha en rolig aktivitet tillsammans med klassen? Då tror vi på KlassParmesan att vi kan hjälpa er dit på allra bästa sätt!

Med KlassParmesan kan ni tjäna pengar till klasskassan genom att sälja äkta parmesanost (24 månaders lagring) av högsta kvalitet. Det är enkelt, roligt, utvecklande och framförallt väldigt lönsamt.

Börja tjäna pengar till klassen redan idag. Vi hjälper er komma igång direkt!

Pengar till Klasskassan?

Vi vet hur ni ska göra!

Pengarna till er nästa klassresa finns runt hörnet!

Klassförsäljning – Varför & hur ska man tjäna pengar till klassen?

1. Samla ihop pengar till klassresa

Att samla ihop pengar till en framtida klassresa är den absolut vanligaste anledningen till varför klasser samlar ihop pengar genom olika typer av försäljningar eller utförda arbeten. Många skolklasser splittras någon gång under skoltiden. Kanske ska ni som gått 4:an till 6:an tillsammans delas upp i flera klasser inför högstadiet? Sedan sker samma sak igen efter 3 fantastiska år i högstadiet när det är dags att söka in till gymnasiet. Eller varför inte gymnasieklassen som snart ska ta studenten?

Oavsett i vilken klass ni går i just nu är en klassresa en fantastiskt rolig grej som ni kommer bära med er länge! Kanske har ni siktet inställt på att kunna gå på nöjesfält och spendera en helg i t.ex. Stockholm eller Göteborg? Eller har ni möjligtvis gett er tusan på att åka utomlands innan klassen splittras? 

Gemensamt för alla typer av klassinsamlingar är att ni ska börja i tid med eran försäljning till klassresan! Redan i fjärde klass är det läge att börja samla in pengar till klassen inför er klassresa i 6:an om ni vill ha en rejäl kassa att röra er med. 

Vi på KlassParmesan hjälper er uppfylla alla era drömmar! Med oss är det både enkelt, roligt och framförallt väldigt lönsamt att sälja vår otroligt populära och uppskattade parmesanost. Vi vet vad som krävs och vi stöttar er längs vägen.

2. Samla ihop till en gemensam aktivitet

Vissa har inte motivationen eller behovet av att åka på en längre klassresa. Och detta är givetvis helt okej! Vi hjälper även klasser som under något enstaka tillfälle vill göra en insats för att komma iväg på en gemensam aktivitet. Det kan vara allt ifrån att åka på en gemensam båttur, köra Stand Up Paddle, spela frisbeegolf eller varför inte prova ett Escape Room?

3. En försäljning för klassen bidrar till barn & ungas utveckling

Det är otroligt hur mycket det ger unga människor att gå helhjärtat in i en klassförsäljning. Man kan riktigt se hur stolta barnen blir när de säljer och tjänar ihop pengar på egen hand, man ser hur självförtroendet växer och hur entreprenörskapet växer! Det skapas helt enkelt en annan känsla av eget ansvar och samhörighet med gruppen när elever deltar. Dessutom blir den följande resan eller aktiviteten extra rolig då barnen/ungdomarna med stolthet kan känna att de själva verkligen på egen hand varit med och skapat möjligheten.

4. Vi gör det enkelt för er att tjäna ihop riktigt bra med pengar till klasskassan

Med KlassParmesan kan man på ett enkelt sätt tjäna ihop pengarna man behöver för att komma iväg på sin klassresa eller aktivitet. Inte nog med att det är enkelt både att sälja med vår webbshop och via vårt fysiska säljmaterial. Dessutom är vår parmesanost så otroligt god och uppskattad att era köpare kommer vilja köpa igen & igen & igen! 

Detta skapar fantastiska förutsättningar för er klass att ha återkommande försäljning för klassen, flera gånger per år, där era kunder i mångt och mycket redan finns där efter första gången. Parmesanost är en året-runt-produkt som går hem i nästan alla hushåll. Har du hittat till KlassParmesan behöver du helt enkelt inte leta efter nya sätt, med oss har du redan hittat hem!

Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa er tjäna så mycket pengar som möjligt till klasskassan!