Sälj Extra virgin Olivolja

Sälj otroligt god italiensk premium-olivolja från Sicilien. Sälj något folk verkligen vill köpa!

Extra virgin Olivolja från Sicilien av högsta kvalitet!

Det är otroligt stor skillnad på olivolja och olivolja, och detta är något som svenskar mer & mer börjar inse. Vi på KlassParmesan.se har efter mycket research och otaliga produkttester valt att nu även erbjuda en olivolja utöver det vanliga till klasser, lag och föreningar som i sin tur kan sälja dessa med god förtjänst till medvetna kunder som uppskattar riktigt bra mat.

Olivoljan vi förmedlar är av premium-kvalitet och är fantastiskt god som smakförhöjare på många olika rätter; på pastan, salladen, till brödet eller egentligen till det mesta (till och med glass – vi har testat!). Prova själv att byta ut ”standard-olivoljan” du brukar köpa i matbutiken så lovar vi att du märker skillnaden! 

Vad kostar det för era köpare?

Tack vare att vi inte har några mellanhänder kan ni erbjuda era köpare denna fantastiska olivoljan till riktigt bra priser, samtidigt som ni tjänar en rejäl slant:

  • En flaska som rymmer 250 ml kostar för era köpare 165 kr (ni behåller upp till 50 kr per såld flaska)
  • En flaska som rymmer 500 ml kostar för era köpare 265 kr (ni behåller upp till 85 kr per såld flaska). 

En win-win för alla helt enkelt – era köpare får köpa en riktig kvalitetsprodukt till ett riktigt schysst pris och ni tjänar snabbt & enkelt ihop stora pengar!

Innehållsförteckning/Näringsvärde (per 100ml)

Energi: 3404KJ (830 kcal)
Fett: 92g
Varav mättat fett: 15g
Kolhydrater: 0g
Varav sockerarter: 0g
Protein: 0g
Salt: 0 mg

Produktbild

Olivolja KlassParmesan