Sälj äkta Parmesanost

Sälj äkta parmesanost av högsta kvalitet och bygg upp er klasskassa eller lagkassa. Sälj något folk verkligen vill köpa!

Sälj äkta Parmesanost

Sälj äkta parmesanost av högsta kvalitet och bygg upp er klasskassa eller lagkassa. Sälj något folk verkligen vill köpa!

Den godaste Parmesanosten ni & era köpare någonsin ätit!

Med oss kan ni sälja äkta parmesanost av allra högsta klass till nöjda köpare samtidigt som ni tjänar massa pengar till föreningen, laget eller klassen.

För att få benämnas parmesanost (eller Parmigiano-Reggiano som är det ursprungliga namnet på italienska) måste stenhårda kontroller både gällande tillverkningssätt och produktens slutgiltiga kvalitet genomgås. För att högsta möjliga smakupplevelse uppnås är det av yttersta vikt att köpa en ost som hanterats på rätt sätt. Därför köper vi in vår parmesanost direkt från vår samarbetsproducent utan några som helst mellanhänder.

För att undvika en torr, smaklös parmesanost bör man köpa en större bit än de du till vardags hittar i matbutiken. Ofta ligger dessa kantbitar på ca 150-200 gram. Därför säljer vi större bitar (minsta bit ca 500 gram) som på ett bättre sätt bibehåller önskad saftighet och bästa möjliga smakupplevelse.

Vad kostar det för era köpare?

Tack vare att vi inte har några mellanhänder kan ni erbjuda era köpare parmesanost som lagrats i 24 månader till riktigt bra priser, samtidigt som ni tjänar en rejäl slant:

  • En bit som väger 500 gram kostar för era köpare 195 kr (ni behåller upp till 60 kr per såld bit)
  • en bit som väger 1 kg kostar för era köpare 365 kr (ni behåller upp till 120 kr per såld bit). 

En win-win för alla helt enkelt – era köpare får köpa en riktig kvalitetsprodukt till ett riktigt schysst pris och ni tjänar snabbt & enkelt ihop stora pengar!

Notera att äkta parmesanost alltid skärs för hand vilket gör att vikten på slutprodukten alltid kan skilja sig något åt (+/- 15 gram ca). Priset på produkten motsvarar dock alltid lägsta vikt.

Så här mycket tjänar ni

Så mycket tjänar klassen eller laget när de säljer vår parmesanost

Vill du som privatperson köpa vår fantastiskt uppskattade parmesanost?

Du kan inte köpa KlassParmesans produkter direkt från oss som privatperson eftersom vi i största möjliga mån vill stötta så många skolklasser & föreningar som möjligt. Klicka här om du vill handla parmesanost så sätter vi dig i kontakt med en grupp som säljer vår härliga, äkta parmesanost!

Ät Parmesanost som en italienare

Parmesanosten är en otrolig råvara som kan avnjutas på många olika sätt. Vi svenskar är vana att använda den i matlagning, som en ingrediens i risotton och som riven topping på köttfärssåsen till exempel. Men nu är det dags att ta din smakupplevelse till nästa nivå! Visste du att parmesanost till exempel gör sig alldeles utmärkt som tilltugg?

Gör succé på nästa middagsbjudning genom att helt enkelt skära upp parmesanen i “munsbit”-stora bitar och servera istället för kanapéer, oliver eller det “gamla vanliga”. Vill du krydda njutningen ytterligare tar du lite äkta balsamvinäger från Modena och ringlar över osten innan servering. Fungerar alldeles utmärkt till fredagsmyset istället för ostbågar dessutom! Enkelt, nyttigt och otroligt smakfullt.

På samma sätt borde parmesanosten ha en given plats på din nästa ostbricka! Ersätt brie-osten eller gorgonzolan med några bitar parmesanost och vi lovar att du och dina gäster kommer få upp ögonen för parmesanosten som något mer än bara en smakförstärkare i mat.

Innehållsförteckning/Näringsvärde (per 100g)
Energi: 1671 KJ (399 kcal)
Fett: 30g
Varav mättat fett: 20g
Kolhydrater: 0g
Varav sockerarter: 0g
Protein: 32g
Salt: 1,6 g
Laktos: <0,01g

Läs mer om det konsortium som kontrollerar äkta Parmigiano-Reggiano här.

Produktbild

Äkta parmesanost från KlassParmesan