Parmesanost som företagspresent

Ge era anställda en företagspresent som de verkligen kommer uppskatta!

Letar ni efter den perfekta presenten till era anställda?

Vill ni ge era anställda en present eller julgåva som är både prisvärd och fantastiskt uppskattad?

KlassParmesan kan för ert företags räkning ordna högsta klassens parmesanost som present till era anställda. Vår äkta parmesanost har lagrats i 24 månader, vilket enligt många är den perfekta lagringstiden för att skapa helt rätt balans och en fantastisk rund smak.

Vår äkta parmesanost säljs initialt i två olika storlekar; 0,5 kilo & 1 kilo. Vid större inköp kan vi även ordna med andra storlekar, och i vissa fall till och med hela hjul av parmesanost (ca 40 kg).

Vid önskemål kan ni även skicka oss en enkel fil med namn på era anställda så ordnar vi mot en liten avgift paketinslagning tillsammans med ett stiligt, personligt kort till varje mottagare.

Kontakta oss genom formuläret på denna sidan så ser vi till att uppfylla alla era önskemål.

Begär offert för ert företag

Så här säger Skatteverket om reglerna för om du ska ge en present till anställda: 

”Julgåvor, jubileumsgåvor och minnesgåvor till anställda kan vara skattefria under vissa förutsättningar. I annat fall är gåvor från arbetsgivaren skattepliktiga.

Huvudregeln är att gåvor från arbetsgivaren är skattepliktiga. Undantaget är julgåvor, jubileumsgåvor och minnesgåvor. En sådan gåva är skattefri så länge gåvans värde, det vill säga marknadsvärdet inklusive moms, inte överstiger vissa beloppsgränser. Vilka beloppsgränser som gäller beror på vilken typ av gåva det är. Om värdet överstiger dessa beloppsgränser är gåvan skattepliktig från första kronan. Arbetsgivaren måste ge gåvan till alla anställda eller till en större grupp av anställda för att reglerna om skattefrihet ska gälla.

Presentkort och gåvor som lämnas i pengar

Gåvor som lämnas i pengar är inte skattefria. Som pengar räknas även andra betalningsmedel som check, postväxel och presentkort som kan bytas mot pengar. Presentkort som inte kan bytas mot pengar kan däremot vara en skattefri gåva.

Julgåva till anställda

Julgåvor till anställda är skattefria för de anställda om värdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms. I gåvans värde räknas inte arbetsgivarens kostnader för administration och transporter av gåvorna in.”

(Källa; Skatteverket.se)

Är du ansvarig för att ordna med en present till anställda på ditt företag? 

Undersökningar visar att matdelikatesser ligger i topp när det kommer till typ av gåva de uppskattar mest.

Vad vill de absolut inte ha då? Några av de vanligaste sakerna folk får som de hellre varit utan inkluderar:

  • Prylar med företagets logo
  • Almanacka
  • Chokladask
  • Penna
  • Slips
  • Ljusstake
  • Muggar och/eller porslin
  • Pengar till välgörenhet de inte fått välja själva
  • Enkla klädesplagg

Känner du dig träffad? Prata med oss och se till att årets present till anställda blir en succé för en gångs skull! Vi på KlassParmesan.se garanterar riktigt nöjda medarbetare!